De coach

NAAR JEZELF LUISTEREN IS SAMEN SOMS MAKKELIJKER.

Mijn bijdrage aan deze wereld is dat ik de ontwikkeling begeleid van dat wat er van nature aan potentie in zit. Als tuin- en landschapsinrichter maak ik in opdracht weelderige, natuurlijke tuinen.  Als loopbaan- en studiekeuzecoach wissel ik informatie uit, waarbij het in de kern gaat  over wat er bij de de ander van nature aan moois in zit en om ontwikkeling vraagt. 

VANZELFSPREKENDE KRACHT

Een lavendel die in de zon en niet te natte grond staat, komt tot groei en bloei zonder te twijfelen over de eigen natuur. Op het werk, op school of tijdens de studie is het besef hebben van het eigen potentieel en het eigen verlangen niet altijd vanzelfsprekend. Door allerlei omstandigheden kan dat zo lopen.  Het valt mij op dat mensen een heel leven lang op een holletje aan het zoeken zijn. Naar het juiste werk, naar de juiste partner, naar bevestiging.

ALS JE JEZELF NIET ZIET HOE KAN JE HET ANDERE DAN VINDEN?

Deze vraag verwoordt voor mij in essentie waar loopbaan- en studiekeuzecoaching over gaat. Het gaat over de beweging van niet zien naar inzicht, van onmacht naar kracht. Dat is ontwikkeling, groei of hoe je het ook maar wilt noemen.