De groene loopbaancoach

WEET HOE HET ZIT MET GROEI EN BLOEI

Na studies tuin- en landschapsinrichting en landinrichtingswetenschappen heb ik jaren mijn eigen 1 hectare grote tuin als werkgebied gehad. Het was een plantencentrum en tegelijk een prachtige tuin. Ik verkocht schoonheid en creƫerde een natuurlijke omgeving die mij en anderen blij maakte. Nu combineer ik het onderhoud van tuinen met coachwerk. Een voor mij ideale combinatie van fysiek werk buiten en interessante uitdagende gesprekken meestal binnen. In beide gevallen houd ik mij bezig met groei en bloei. Het gaat over wat er van nature al in zit en gewoon een beetje aandacht nodig heeft om tot volle ontwikkeling te komen.

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken. Het is goed om te weten dat ik in het noorden van het land woon en werk. Afspraaklocaties heb ik in Sneek, Lemmer (Frl) en Haren (Gr).