Jouw loopbaantraject

DOEN WAAR JE GOED IN BENT EN WAT BIJ JE PAST. VOLG JE ROEPING.

Ben je net gestart met werken en blijkt jouw baan toch niet te passen? Of loop je vast in je werk en weet je niet goed hoe en waarmee verder te gaan? Dat is heel gewoon en tegelijkertijd heel vervelend. Met het vastzitten, krimpt ook het blikveld. Hier kom ik van pas. Als loopbaancoach begeleid ik naar blikverbreding. Alle informatie zit namelijk al in je en hoeft er alleen maar uit te komen. 

VAN ROEPING NAAR CONCRETE VERVOLGSTAPPEN

Een zaadje van een zonnebloem heeft de belofte in zich dat deze zich in de grond ontwikkelt tot een kiemplantje om van daaruit door te groeien en uiteindelijk als zonnebloem te gaan bloeien. Bij de mens is het zo dat elk individu een eigenheid bezit. Iemands roeping is onderdeel van die eigenheid en levert kracht en energie op.  In een loopbaantraject wordt weer contact gelegd met die roeping, met die oorspronkelijke talenten en drijfveren. Als deze basis is gelegd, wordt er steeds concreter toegewerkt naar een antwoord op jouw vraag. 

WERKWIJZE

 In een eerste telefonisch gesprek maken we kennis en formuleren we samen jouw onderzoeksvraag. Waar wil jij naar toe? Als het eerste gesprek je bevalt, starten de vervolggesprekken. Het breed opgezette zelfonderzoek bestaat uit 6 tot 7 gesprekken met een tussenperiode van ongeveer 2 weken. Elk gesprek duurt maximaal 1,5 uur .

In de coachsessies ontbreken regels, procedures, testen, resultaten, beoordelingen, hiërarchische verhoudingen of collegiale relaties. Er is ruimte om op een plezierige manier te ontdekken. Meerdere spellen worden ingezet. 

WERKGEVER OF LEIDINGGEVENDE?

Als werkgever of leidinggevende koester je het potentieel van jouw medewerker. Ruim baan geven aan persoonlijke ontwikkeling kan ook de inzet betekenen van een loopbaancoach. Ik stel mij graag aan u voor in een persoonlijk gesprek. 

SPECIALISTISCHE ZORGAANBIEDER?

Blijft er bij een cliënt tijdens of na een zorgtraject een specifieke vraag liggen over werk of studie? Loopbaancoaching kan uitkomst bieden. Ik zie uit naar een kennismaking.