De zin van coachen

VAN EEN GEVOELD PROBLEEM NAAR EEN VERHAAL VOOR JE LEVEN

Het kan je zomaar overkomen: vastlopen in werk of studie. Wat nu? Wat is de volgende stap? Hoe kiezen als ik niet weet wat ik leuk vind of wat ik kan? Hoe vervelend ook, zie dit moment als een cadeau. Je staat op een keerpunt en kunt gaan doen wat goed voor je is. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik geef je alvast mee dat jouw wel zijn gaat over je zelf kunnen zijn.  In deze wereld van opeenvolgende veranderingen is de constante factor waar je op kunt vertrouwen jij zelf. Wees er lief voor en luister er naar!

LOOPBAANCOACHING ALS ONTDEKKINGSREIS NAAR ZELFKENNIS

Als je er in je eentje niet uitkomt dan kun je hulp zoeken. Je bent bij mij van harte welkom. Het is geruststellend om te weten dat antwoorden gewoon al in je zitten. We zetten in op een breed zelfonderzoek.  Wat zijn jouw drijfveren, interesses, talenten, kwaliteiten? Wat is belangrijk voor jou en welk verlangen komt boven drijven? Ik neem je mee op een reis waarbij je deze informatie (her)ontdekt. Het verhaal dat zo ontstaat, geeft richting en hernieuwde energie. Doen wat bij je past, is namelijk levenslust de ruimte geven. 

IS EEN COACHTRAJECT VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

In het coachingstraject gaan we samen aan de slag met jouw vraag of probleem. Daarvoor is nieuwsgierigheid nodig, evenals moed. Nieuwsgierigheid om meer te ontdekken over je zelf. En moed om over je zelf te praten met een ander. Een coachingstraject is een kwetsbaar proces. Als je er zin in hebt, gaat coaching voor je werken. Dat je er tegelijkertijd ook tegen opziet is heel gewoon.

MAAK KENNIS

Jouw ontdekkingsreis naar zelfinzicht begint eenvoudig met het maken van een afspraak. We maken vervolgens kennis met elkaar en formuleren samen de vraag waaraan je wilt werken. Voel je de klik? Dan kunnen we een passend coachtraject starten.