Zinvolle pauzes,
onderhoudsgesprekken

KLEINE HOBBEL, SAMEN ONDERZOEKEN EN JE PAD WEER VERVOLGEN.

Even behoefte aan inspiratie? In een onderhoudsgesprek staan we samen stil bij de hobbel die je op het werk tegenkomt. Het kan zijn dat je tijdelijk niet je creatieve zelf bent. Dat je last hebt vanĀ  “fear of missing out” of dat je een neerwaartse werkdruk voelt waar werklust de voorkeur heeft. Gaat het niet goed tussen jou en een collega, jou en een leidinggevende en zo verder? Laten we jouw hobbel samen aanpakken.

WAAR STA JIJ?

Werk is een bron van veel stress. Stress is niets anders dan een verkramping van het lichaam. Een vraag kan ruimte scheppen en ontspanning geven. En dat is precies de bedoeling van een onderhoudsgesprek. In die ontstane ruimte is het mogelijk om je werkelijkheid te onderzoeken, behoeften te onderkennen en mogelijkheden te zien.

PRATEN LUCHT OP

Het is vaak al moeilijk genoeg om bewust te zijn van eigen gedrag, eigen behoeften en eigen verlangen. Jezelf uitspreken over wat voor jou belangrijk is, is niet iets wat zomaar iedereen lukt. Eerst praten met iemand van buiten het werk, kan veiliger voelen. Ik heet je van harte welkom.